vineri, 1 aprilie 2022

Tură pe Brîul Caprelor, din Coștila Bucegilor (II)

POSTARE IN LUCRU

Tură pe Brîul Caprelor, din Coștila Bucegilor (II)
Simt nevoia să mai fac încă o dată o precizare, legat de procesul deloc simplu, iar totodată deformant, prin care sentimentele unui om au șansa de a ajunge la un eventual public.
Există deja două de-vitalizări, în interiorul autorului (și presupunînd că el nu este interesat, din prima, a servi doar ceea ce publicul vrea să audă), O etapă este din adînc suflet în conștient, respectiv în transpunerea pe cuvinte.
Apoi urmează altă spoliere, decurgînd din faptul că ceilalți nu sînt noi, și prin urmare e foarte posibil ca diferența de undă interioară să difere.
Firește, între oameni există limbajul social (un fel de limbă esperanto între popoare exprimîndu-se diferit), lucru pe care nu țin să iau în derîdere, ci doar punctez dificultatea comunicării între oameni.
Pe așa fond, apar inclusiv aprecierile „Cutare e un ciudat” (altminteri nu mă tem de asemenea ștampilă), cînd de fapt acolo e un ins natural, care nu și-a pus în lucru vreun mecanism de adaptare la limbajul social...

Relatarea propriu-zisă a turei va însoți imaginile.
Iar postarea va fi completă, inevitabil, la vreo două ceasuri după acest 21.00, pînă isprăvesc a zice una și alta, atașat acelor imagini (și care, sper, nu vi se vor părea cele mai proaste din lume).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu