miercuri, 2 iunie 2021

Pe cînd pornesc a rasfoi

 Pe cînd pornesc a răsfoi un articol montan de pe net, se lasă cu un fel de curentat interior.

E semnul unei refulate din interior, mai exact a unei porniri care ți-a socotită în gama lucrurilor îngrozitoare (termenul este, inevitabil, mai mult decit sărac, în legătură-i cum acea realitate sufleteasca).


Nu-i situație comodă în care te trezești cu acel cartof fierbinte (în plus complex și nebulos), în brațe. Și acolo fiind un fel de durere, din partea unei nuiele care te lovește, iar în paralel te asigură că ești un tip îngrozitor, și ca praful se va alege de viata ta, cu asa comportament.

Cel refulat, care te curentează fugar, la un moment dat.


La o adică, nu m-aș jena excesiv spunind acestea, căci oricine are parte de un tratament interior asemănător, în drumu-i de a deveni persoana acceptată între semeni.


Revenind la inițialele din postare, as adaugă că parcă m-aș împăca cu agresivitatea ce trezește acel curentat... Adică as putea sa miros ce vrea sa facă, acel animal interior ținut la respect prin curentarea în cauză.

Cu altceva din zonă / din buza ieșirii în conștiință stau mai prost. Și anume cu sentimente prilejuite de felii ale traiului între oameni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu