duminică, 6 septembrie 2020

Corectitudini a la revista România Pitorească

Cînd cineva îi atribuie titlul de „doamnă a turismului românesc” unei amice din tinerețe (pot doar bănui cît de intimă), nu mă mir prea tare, că la doi pași o altă urmașă a Evei e declarată „panarama politicii românești”.
În ultimul caz, e vorba de Elena Udrea. Și care suprimase (în calitate de ministru al turismului) un enteres al supăratului, mai exact o revistă suportată de la buget.




Dincolo de faptul că (îndeobște) avem supărare pe blonda pedelistă din banalul motiv că-și cheltuie nurii cu alții, nu și cu noi, există oameni care - fie și tot de la umbra enteresului - o apreciază. 
De pildă un șofer de microbuz (pe cartea lui de vizită scria Toni) ce suie curent pe Platoul Bucegilor, pe un drum asfaltat la vremea simpaticei ministrese.



PS
Asemenea lui Mihai Haret (1884-1940), care - din iute condei - sporea vechimea asociației sale cu a unei predecesoare, cei de la revista România Pitorească își pun în cont și publicația interbelică omonimă. 


Asta le permite să afirme: „Ne-au citit bunicii”.
Revista bunicilor fiind suprimată de un regim oarecare, care a născut foaia la care s-au produs și produc animatorii de azi ai RP.

N-aș fi purces la toate aceste plictisitoare vorbe dacă un reprezentant al dumnealor (Mircea Săndulescu) nu se-apuca recent să frece ridichea altora...:
„Nu mai răspândiți știri și date eronate!”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu